Kalifiye Banyo Yapmanin Ingilizcesi

Banyo Yapmanin Ingilizcesi. Bu suda banyo yapmak cildimi daha beyaz yapabilir mi? Daha sonra kendinizi taze ve rahat hissedeceksiniz.

Online İngilizce - Türkçe Sözlük, İngilizce Sözlük, İngilizce Çeviri. banyo yapmak. take a bath, bathe. v. Daha sonra kendinizi taze ve rahat hissedeceksiniz. Türkçe » İngilizce İlişkili Sonuçlar. banyo yapmak çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. Turkish to English banyo yapmak : to take a bath. Türkçe-İngilizce banyo yapmak çevirisi ve telaffuzu. "banyo yapmak" İngilizce içindeki çevirilerine dikkat et. banyo yapmak ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Öğrencilerin grup içerisinde birbirlerine ödevlerinde yardımcı oldukları,bilgi paylaşımı yaparak yeni arkadaşlar edindikleri sosyal eğitim portalıdır. "banyo yapmak" metninin Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: Eğer banyo yapmak isterseniz hizmetçi odasında havlular olacak. "banyo yapmak" için Türkçe-İngilizce çeviri. Çeviriler ve örnekler. Eğer üye değilsen ücretsiz üye olabilirsin. İngilizce > Türkçe Türkçe > İngilizce. Sayfa İçi Hızlı Menü ⬤ İngilizce banyo eşyalarını nasıl öğrenelim? ⬤ İngilizce banyo (bathroom) eşyaları resimli ve sesli okunuşları İngilizce banyo (bathroom) ve banyo eşyalarının Türkçe anlamlarını resimli ve sesli okunuşları. banyo kelimesinin İngilizce ne demek olduğunu ve anlamını Türkçe İngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. banyo. bath. bathtub. bathroom. watering place. spa. development. washing. banyo yapmak nedir ve banyo yapmak ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. (banyo yapmak anlamı, banyo yapmak ingilizcesi, ingilizcede banyo yapmak, banyo yapmak nnd).

Ayrıca banyo yapmak kelimesinin isim, fiil ve diğer anlamları. banyo yapmak.

Anlam. banyo yapmak: take a bath, bathe.

Her türlü İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce kelime ve cümle çevirisi. İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Turkish to English banyo yapmak : to take a bath. Banyo Yapmak ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, banyo yapmak yıkanmak. bk. yıkanmak. Online İngilizce - Türkçe Sözlük, İngilizce Sözlük, İngilizce Çeviri. banyo yapmak. take a bath, bathe. v. Banyo yapmak ingilizcesi, v. take a bath, bathe, TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. [Banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (Latin America) n. bath, bathroom Köken. banyo yapmak kelimesi İngilizce'de ne demek, ne anlama gelir, Türkçe anlamı nedir ve banyo yapmak İngilizce okunuşu yazımızda. Türkçe-İngilizce banyo yapmak çevirisi ve telaffuzu. "banyo yapmak" İngilizce içindeki çevirilerine dikkat et. banyo yapmak ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Öğrencilerin grup içerisinde birbirlerine ödevlerinde yardımcı oldukları,bilgi paylaşımı yaparak yeni arkadaşlar edindikleri sosyal eğitim portalıdır. "banyo yapmak" metninin Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: Eğer banyo yapmak isterseniz hizmetçi odasında havlular olacak. "banyo yapmak" için Türkçe-İngilizce çeviri. Çeviriler ve örnekler. Bathing in this water can make my skin whiter? banyo yapmak. * to take a bath, bathe, _British_ bath. take a bath, bathe. v.

0 komentar