Konvansiyonel Kaymaz Banyo Paspaslari

Kaymaz Banyo Paspaslari. Pratik kullanım konforu tanıyan banyo paspas takımlarının temizlik ve bakım işlemleri de çok kolay. Bu nedenle ürününüzü satın alırken kaymaz banyo paspası olmasına dikkat etmelisiniz.

Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası Klozet Takımı 2 Parça ...
Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası Klozet Takımı 2 Parça ... (Ina Bass)
Banyo paspasları, dekorasyon dışında hem zemindeki fayansın soğuğunu önleme hem de ıslak ayaklardaki suyu çekme görevini de üstleniyor. Banyonuzun ihtiyacına göre farklı ebatlarda ve tekli, ikili, üçlü takımlar halinde bulunan banyo paspasları Koçtaş'ta sizleri bekliyor. Banyo, evimizin en önemli kısımlarından biridir. Banyo Halısı fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Tam da bu ihtiyacınıza göre tasarlanan plastik banyo taburesi ya da kaymaz ayaklara sahip, metal veya alüminyumdan üretilen banyo tabureleri ile çok. Banyo dekorasyonunda şıklık pek çok kadının önem verdiği konulardan bir tanesidir. Pastel renkler, yumuşak dokumalar ve şık desenler sunmanın yanı sıra kaydırmaz taban özelliği de bulunan banyo paspası modelleri, banyonuza estetik bir dokunuş katmayı başarır.

Kare, dikdörtgen ve oval gibi farklı formlarla tasarlanan ürünler arasında, banyo halısı ya da kilimi şeklinde üretilen modellere de rastlayabilirsiniz.

Banyo Paspası modelleri uygun fiyatlarla ve indirimlerle online alışveriş sitesi Morhipo'da!

Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası Mono Deve Tüyü 100 X ...

Banyo Paspasları Çeşitleri | Bilgii.net

Myevilla Kaymaz Taban Dijital Baskı Banyo Klozet Takımı 60 ...

Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası -Klozet Takımı 2 Parça ...

Satın Al Zemin Dekoru Banyo Paspasları Halılar Halı Halı ...

Halıforum Banyo Halısı İkili Klozet Takımı Kaymaz Tabanlı ...

Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası High Mono Gri 75 X 125 ...

Myevilla Kaymaz Taban Banyo Paspası -Lila - Çiçek - Klozet ...

Pratik kullanım konforu tanıyan banyo paspas takımlarının temizlik ve bakım işlemleri de çok kolay. Banyo mobilyalarına uygun halı seçimi banyonuzun şıklığını artırıyor. Banyo Halısı kategorisinde en favori markalar şu şekilde: Brillant, Dekoreko, Taç, Else, Confetti. Yumuşak dokulu, kolay temizlenebilir özellikli, kaymaz tabanlı, patchwork baskılı, temalı, sade, örgü ve kabartma motifli banyo paspasları her zevke hitap ediyor. Birbirinden Farklı Paspas Modelleri Paspas kategorisi altında yer alan bu ürünler, banyo dışında evin farklı mekanlarında da kullanılıyor. İyi bir banyo halısı yere adeta yapışarak kayma riskini sıfıra indirir ve istenmeye kazaların önüne geçer. Duş esnasında küvet veya duşakabin bölümünde oluşan ıslaklık ayağımızın kaymasına sebebiyet verebilir. Banyo paspasları, dekorasyon dışında hem zemindeki fayansın soğuğunu önleme hem de ıslak ayaklardaki suyu çekme görevini de üstleniyor.

0 komentar