Faydalı Banyo Yapmak Ingilizcesi

Banyo Yapmak Ingilizcesi. Türkçe » İngilizce İlişkili Sonuçlar. banyo yapmak kelimesi İngilizce'de ne demek, ne anlama gelir, Türkçe anlamı nedir ve banyo yapmak İngilizce okunuşu yazımızda. Türkçe-İngilizce banyo yapmak çevirisi ve telaffuzu.

El Yapımı Banyo Aksesuarları
El Yapımı Banyo Aksesuarları (Susan Carter)
Bu suda banyo yapmak cildimi daha beyaz yapabilir mi? Sekülerite Örneğin yemek yemek ve banyo yapmak laik örnekleri olarak kabul edilebilir, çünkü onlar hakkında. Click here to report the issue. Türkçe dilinden İngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Online Çeviri > Türk Çeviri > Translate Banyo yapmak To İngilizce. Çevrimiçi Dil Sözlükleri. Daha sonra kendinizi taze ve rahat hissedeceksiniz. banyo yapmak ingilizcesi, banyo yapmak ingilizce ne demek, banyo yapmak ingilizce çevirisi nedir. ingilizcesi.com sözlük sayfalarına hoşgeldiniz.

banyo yapmak ingilizcesi, banyo yapmak ingilizce ne demek, banyo yapmak ingilizce çevirisi nedir. ingilizcesi.com sözlük sayfalarına hoşgeldiniz.

Daha sonra kendinizi taze ve rahat hissedeceksiniz.

Kakao Yağının Cilde Faydaları - KAKAO YAĞI

El Yapımı Banyo Aksesuarları

Kakao Yağının Cilde Faydaları - KAKAO YAĞI

El Yapımı Banyo Aksesuarları

El Yapımı Banyo Aksesuarları

El Yapımı Banyo Aksesuarları

Tarçınlı Kurabiyem : Haziran 2012

Türkçe-İngilizce banyo yapmak çevirisi ve telaffuzu. Online İngilizce - Türkçe Sözlük, İngilizce Sözlük, İngilizce Çeviri. banyo yapmak. take a bath, bathe. v. Ayrıca banyo yapmak kelimesinin isim, fiil ve diğer anlamları. İngilizce > Türkçe Türkçe > İngilizce. Online Çeviri > Türk Çeviri > Translate Banyo yapmak To İngilizce. Çevrimiçi Dil Sözlükleri. Türkçe » İngilizce İlişkili Sonuçlar. banyo yapmak kelimesi İngilizce'de ne demek, ne anlama gelir, Türkçe anlamı nedir ve banyo yapmak İngilizce okunuşu yazımızda. Banyo yapmak ingilizcesi, v. take a bath, bathe, TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. [Banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (Latin America) n. bath, bathroom Köken. "banyo yapmak" metninin Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: Eğer banyo yapmak isterseniz hizmetçi odasında havlular olacak. Öğrencilerin grup içerisinde birbirlerine ödevlerinde yardımcı oldukları,bilgi paylaşımı yaparak yeni arkadaşlar edindikleri sosyal eğitim portalıdır. You haven't been bathing for days, you smell bad.

0 komentar