Şaşırtıcı Banyo Ingilizcesi

Banyo Ingilizcesi. Banyo' yu online olarak Türk' ye çevirin ve dilediğiniz zaman kullanabilmek içib ücretsiz çeviri yazılımımızı şimdi indirin. Turkish to English banyo : bathtub, bathroom, bath, spa banyo : bath banyo : bathroom banyo : bathrooom. ingilizcede banyo ne demek? , banyo ingilizce anlamı, banyo ingilizce nasıl yazılır? "banyo" metninin Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: sıcak bir banyo, banyo yap, banyo yaparken, banyo yapmaya, banyo yapacağım.

Resimli İngilizce Ev Eşyaları
Resimli İngilizce Ev Eşyaları (Rosie Arnold)
Azerice : Vanna Otağı. banyo kelimesinin türkçe anlamına dair cevap bulabileceğiniz yerli ve yabancı sözlük veritabanımızda aşağıdaki sonuçlar bulunmuştur. İngilizce Anlamı: bathroom. İngilizce'de banyo ne demek, kelime anlamı nedir, yazılışı Konuşarak Öğren Sözlük'de. İngilizce'de banyo nasıl yazılır, okunuşu ve nasıl söylenir burada! Your browser does not support the audio tag. Babylon Turkish-English Dictionary. Ücretsiz Türkçe-İngilizce sözlükte 'banyo' ın karşılığı ve başka pek çok İngilizce çeviri. expand_more Where did the kitchen and bathroom tiles come from? İngilizce - Türkçe Sözlük. www.ingilizce-sozluk.net. banyo yapmak. take a bath, bathe. v. Tom'un bütün istediği güzel sıcak bir banyo idi. İngilizce banyo (bathroom) ve banyo eşyalarının Türkçe anlamlarını resimli ve sesli okunuşları, oyunlar, bulmacalar, testler ve video eşliğinde burada … banyo kelimesinin İngilizce ne demek olduğunu ve anlamını Türkçe İngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. banyo. bath. bathtub. bathroom. watering place. spa. development. washing. banyo teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı. bath. Banyo Türkçe'den İngilizce'ye yapılan bu çeviri, çevrimiçi olarak Yandex.Çeviri servisince yapılmıştır. Banyo ingilizcesi, [banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (latin america)n. bath, bathroomköken: italyanca, TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. İngilizce : Bathroom. We have a very big bathroom.

Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. aile banyosu. tespit banyosu. fixative bath İsim. gömme banyo. sunken bathtub.

Are there two bathrooms in the flat? * bathroom, bath. * bath, washing oneself in a bathtub. * bathtub. banyo. bathroom.

İngilizce 5. Sınıf 1. Ünite Kelimeleri – Test, Kelime ...

Limon Esansı | Yüksek Kalite Esanslar Uygun Fiyata | Sultansha

Kırmızı Acı Biber Yağı Satışı | Yağ Uygun Fiyata | Sultansha

ingilizce ev mutfak banyo malzemeleri - YouTube

Yatak Odası - Gelişim Mobilya Mutfak & Banyo

Kompozit Ahşap Nedir. | KOMPOZİT ÜRÜNLER

Kompozit Ahşap Nedir. | KOMPOZİT ÜRÜNLER

Yeşil Mika Boya | Sedef Sabun Boyası | Sultansha

Tedavi amacı ile hazırlanan ilaçlı su. Türkçe-İngilizce banyo çevirisi ve telaffuzu. Çok büyük bir banyomuz var. We have a very big bathroom. Click here to report the issue. Banyo ingilizcesi, [banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (latin america)n. bath, bathroomköken: italyanca, TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. İngilizce : Bathroom. Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe English-Spanish Spanish-English English-Italian Italian-English banyo i.isim: Canlı cansız bütün varlıkları ve kavramları ifade eder. Banyo' yu online olarak Türk' ye çevirin ve dilediğiniz zaman kullanabilmek içib ücretsiz çeviri yazılımımızı şimdi indirin.

0 komentar